Gratis vzorčki ob vsakem naročilu
Gratis poštnina pri nakupu nad 30€

Nesmrtnica – immortelle

04.06.16

Nesmrtnica
Nesmrtnica, Immortelle ali Srebrni laški smilj (Latinsko ime: Helichrysumitalicum) ima izjemno blagodejne učinke na kožo, saj ji pomaga zadržati vlago, olajša in pomiri kožo poškodovano zaradi izpostavljanja soncu in zmanjšuje gubice in vnetja, ki so pogosto del procesa staranja.

O nesmrtnici

Je aromatična rastlina, ki ima izjemno lastnost, in sicer, da nikoli ne uveni, tudi potem  po žetvi ne. Rastlina, ki raste predvsem v evropskem Sredozemlju, tudi pri nas, je visoka 30 do 50 centimetrov in cveti junija, julija ter avgusta, ima čudovite rumene cvetove, zaradi česar so to rastlino v antiki imenovali "zlato sonce".

Učinki in uporabnost nesmrtnice

Nesmrtnica izjemno blagodejne učinkuje na kožo, saj ji pomaga, zadržati vlago, kožo poškodovano zaradi izpostavljanja soncu olajša in pomiri, zmanjšuje gubice in vnetja, ki so pogost del procesa staranja. Blagodejno deluje tudi pri občutljivi koži, strijah, ekcemih, herpesu, opeklinah, ozeblinah, zmanjšuje otekline in pospešuje celjenje ran.
Ugodno deluje tudi na jetra in vranico, uravnava krvni tlak in delovanje ledvic, pospešuje cirkulacijo in blaži menstrualne krče. Med drugim pomaga tudi pri bronhitisu, astmi, kašlju, vročini in bolečinah v mišicah. Zanimiva je njena uporaba v aromaterapiji in kulinariki.
Nesmrtnica

Nesmrtnica v kozmetiki Centella

V ROIG laboratoriju so za svojo certificirano naravno in ekološko kozmetično linijo Centella uporabili izjemne pomlajevalne učinke te magične cvetlice, ki s podpiranjem naravnega stanja celičnih ravni, dokazano deluje proti vidnim znakom staranja tako da gladi kožo in zmanjšuje gube. LIFTING SERUM IMMORTELLE BIO aktivira globinsko glajenje gub, izboljša čvrstost kože, spodbuja obnavljanje celic in vlaži kožo. Prav tako deluje protivnetno, pomaga izboljšati mišični tonus, prožnost in elastičnost kože, ter pomaga koži do gladkosti, čvrstosti in mladostnega sijaja.
Serum je s strani žirije prejel prestižno nagrado za inovacije v naravni kozmetiki Le Prix H. Pierantoni de l’Innovation.
 
Lifting serum Immortelle Bio
Če želite mladostno sijočo kožo, potem je Immortella prava cvetlica za vas, saj vam pomaga izboljšati prožnost in elastičnost kože, zmanjša gubice in izboljša čvrstost kože.
"Resnično najlepša so darila iz narave."
objavil

Centella Slovenija