Gratis vzorčki ob vsakem naročilu
Gratis poštnina pri nakupu nad 30€

Lepotni ukrepi za poletje

31.07.15

Doucer corporele

4 preprosti koraki, za polepšanje kože in varno porjavitev:

1. Očistiti / Oluščiti

OBRAZ

Skozi celo leto redno čiščenje predstavlja bistven korak k lepi koži. Po celodnevni izpostavljenosti zunanjim dejavnikom, v poznih popoldanskih urah vaša koža potrebuje , odstranitev nečistoč. Ne pozabite, da je za popolno čiščenje, kožo nujno očistiti z ustreznim izdelkom. Že količina v velikosti lešnika gela za čiščenje zadostuje za čiščenje in očiščenje vaše kože s krožnimi gibi. Enkrat tedensko opravite temeljit piling, da odstranite odmrle kožne celice in prebudite sijaj vaše polti.

Priporočamo:
Čistilni gel hibiskus Bio
Mleko za čiščenje mešane kože Bio
Piling Argan - obraz Bio

TELO

Piling je bistven lepotni tretma, za očiščenje vaše kože in njeno pripravo na prejem dnevne vlažilne rutine. Odstrani odmrle kožne celice, ki delajo kožo "dolgočasno", pospešuje prekrvavitev in preprečuje vraščanje dlačic ter majhne rdeče mozoljčke, ki pridejo z njim. Je tudi lepotna skrivnost enakomerne in trajne porjavelosti.
1 do 2-krat na teden, po tuširanju naredimo piling z izdelkom, zasnovanim posebej za kožo telesa.

Priporočamo:
Piling Argan - telo Bio

2. korak: Navlažiti / Nahraniti

Tudi v poletnih mesecih koža potrebuje hidracijo. Hidracija kože je nujno potrebna za lep ten polti. Za vaš obraz izberite lahke kreme z manj maščobe, ki vaši koži omogočajo dihanje in jo naredijo bolj udobno za "nošenje".

Priporočamo:
Krema za sijoč obraz Bio

Za vaše telo, poleti dajte na stran kreme in vlažilce in se odločite za olja. Mehka, svilnata in prijetna za uporabo, ki negujejo vašo kožo in njen ten. Navlažena koža je lepša, bolj prilagodljiva in bolj napeta.

Priporočamo:
Olje Kamelija za mehkobo Bio
Olje za sončenje Eco
Vlažilno mleko Bio

3. korak: Zaščititi

Ko govorimo o soncu moramo govoriti tudi o nevarnosti njegovega UV sevanja. To je razlog, zakaj moramo zaščititi svojo kožo pred "agresijo" sonca. Priprava vaše kože in zaščita pred izpostavljenostjo soncu sta bistveni za varno poletje. Ne pozabite, da je pomembno zaščititi tudi svoj obraz z ustrezno oskrbo z manj maščobe kot za telo.

Priporočamo:
Revigor AS
Krema za sončenje - visoka zaščita
Losjon ogrske kraljice Bio

4. korak: Osvežiti

Vročina, vlaga oboje dejavnika, ki motita ravnovesje našega telesa in nas ovirata v celoti uživati radosti poletja. Na srečo obstajajo preprosti in učinkoviti ukrepi za premagovanje sitnosti povezanih z njima:
-  Osvežitev obraza z vodo ali lahkim in svežim losjonom
-  Boj proti pojavu težkih nog z osvežilnimi izdelki in aktivatorji mikrocirkulacije

Priporočamo:
Losjon ogrske kraljice Bio
Pršilo za utrujene noge Bio

POUDAREK NA LEPOTI STOPAL

Poletje je tudi čas za sandale, japonke in druga obuvala, v katerih naša stopala ne varuje več udobje nogavic. Zaradi nenehnega trenja s podplatom se zlasti na peti radi razvijejo žulji in otiščanci. To je razlog, zakaj moramo misliti na stopala in dnevno poskrbeti za njihovo navlažitev še posebej na predelih stopala, kjer je koža bolj groba. Uporaba strgala 2-krat na mesec, ob sočasni dnevni vlažilni negi je dovolj za lepa stopala skozi celo poletje.

Priporočamo:
Olje Vital Bio

Sledite tem preprostim smernicam in ukrepom za čistočo in zaščito vaše kože skozi vse poletje.

objavil

Centella